HTML

Mivel vége a karácsonynak számot kell vetni az élettel, erre a legalkalmasabb, és legdivatosabb mód, a listák létrehozása. Íme tehát az első lista, amely bemutatja 2010 év legnagyobb viszontasságait.

1. Kitalálta valamilyen balfasz, hogy a hozzuk be a divatba a 80-as éveket (Lady GAga, gumicsizma, fufru, ízléstelen színösszeállítások a médiában)

2. Buda még mindig nem szakadt le a Pestről, se a bolygóról, hogy tehetetlen földdarabként sodródjon az űrben

3. Spanyolok nyerték a foci vébét (ezt nem kell szerintem túl magyaráznom, hogy miért gáz az, hogy elhízott olajos hajú nép nyert)

4. Nem sikerült Shit Pálnak - rituális szertartás során - felajánlani a vérét az áradó folyóistennek (zagyva, bódva)

5. Vitézy Dávid minden értelemben

6. Az ENSZ 2010-et a biodiverzitás nemzetközi évének deklarálta

7. Való Világ

8. Országos öklözőzsír hiány hónapokig

9. Szájsebészeti osztályok túlterhelődtek, a kormányváltást követő heveny segnyaláscunami okozta nyelv elváltorzások operációja miatt.

10. És legvégül nem utolsó sorban: Fidesz kormány, fasiszta hozáállás, alkotmánybíróság kiherélése, médiatörvény, egyházak, shit pál, trianon törvény, nemzeti eggyütműködés kifüggesztése, az egész vezetőség inkopetenciája, gazdasági ámokfutás (IMF, Szíjjártó-Kósa beszés, Forint sorozatos bedöntése, leminősítések, benzinár), magánnyugdíj ellopása, iszapkárosultaknak jött adományok feltartása, és ki nem osztása (meglovasítása?), privát tulajdon elvétele, alkotmány napi módosítása,független szervek kicsinálása: Ügyészség, Állami Számvevőszék, Költségvetési Tanács, Országos Választási Bizottság…….
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsos.blog.hu/api/trackback/id/tr122542025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása